Hjem > Møte oppslag > Sebastian Lee Mehlen

Gå ikke glipp av dette møtet på
Søndag 12 februar kl:17.00
Sebastian Lee Mehlen taler.

Litt om Sebastian fra nettsidene til Jesus Revolution: Sebastian Mehlen er gift med sin fantastiske kone Nathalie. Når han ikke fisker etter mennesker, fisker han etter fisk, foretrukket i en elv full av laks og ørret. Etter han ble frelst i 2014 gav Gud han en lidenskap til å se Jesus berøre den neste generation. En misjonstur med Jesus Revolution i 2015 fikk han opprørt til å starte en student tjenste på sin skole, som resulterte i gjennombrudd av studenter som ble helbredet, frelst og mange hørte evangeliet.

Siden den gang har Sebastian vært fulltid i Jesus Revolution de siste 5 årene, og han leder for tiden Jesus Movement. Fokuset er å trene og utruste elever i alle aldre til å gjøre Jesus kjent og leve ut en Jesus-livsstil.

Til daglig underviser han i Ordet, trener misjonærer, lager ressurser, har en podcast og mer. Utenom det reiser han rundt og forkynner, drar ut på misjon og deltar i evangeliske utspill.

Om du vil lese mer om hvordan han ble frelst. Les mer i denne artikkelen: https://idag.no/fra-dealer-til-evangelist/19.28906

Legg inn en kommentar