Hjem > GKS Team

GKS Team

En forenklet versjon og beskrivelse av oppgaver.

Veileder teamet

Veileder teamet har flere oppgaver. Hovedoppgaven er å bistå den som preker og leder møtet med forbønn og samtaler med og for mennesker. De har skilt på seg så alle ser at de er veiledere. Har noen behov for samtaler etter møtet er dette en oppgave for veilederne.

Leder Finn Bjarne Nilsen Tlf: 926 43 228

 

GKS Møteverter

Møteverter møter du når du besøker GKS sine møter. De står i døren og ønsker alle velkommen. De hjelper med å finne sitteplasser og legge til rette om det er spesielle behov. Under møtet følger de med at alle har det bra og at det er ro og orden. Møtevertene samler inn kollekt og gaver. Dersom det e nattverd under møtet forbereder de detter og hjelper til.

Leder Geir Andreassen Tlf: 917 40 786

 

GKS Kafeteam

GKS kafeteam gjør en fantastisk jobb slik at alle kan besøke kafeen ette møtet og kjøpe seg mat og ha en sosial og trivelig stund der. Kafe teamet organiserer alt som skal til for å ha kafe etter møtet.

Leder Else Marie Feldt Tlf: 928 27 545

GKS lydtekniker team

GKS lydtekniker team har ansvar for lyden under møtene. De påser at som det skal under møtene og følger med på alt som skjer fremme på scenen. I dette teamet inngår også betjening av info skjermer med sangtekster m.m.

Leder Mary Ann Johansen Tlf: 986 13 264

Pc ansvarlig Bente R Høgli Tlf: 958 20 689

 

GKS Lovsangs team

Lovsangsteamet består av sangere og musikere som har som oppgave å lede i lovsang og tilbedelse. Det er flere lovsangere som deler på oppgaven. Regelmessig øvelser er en naturlig del av oppgaven.

Leder Judith Friberg Tlf: 986 36 082

 

GKS mediateam

GKS mediateam jobber med møte opptak, tv produksjon og radio podcast. Samt oppdatering av hjemmesiden til menigheten. Vi sender ett ukentlig program på Tv Visjon Norge. Vi legger ut podcaster på vår egen Himmelradioen,

https://himmelradioen.podbean.com.

Vi streamer av og til møter på Facebook.

Leder Hans Jacob Solgaard tlf: 908 20 495