Hjem > Om oss

Om oss.

Ett glimt fra vårt tv arbeid. Her gjør vi opptak av ett møte. Foto Geir Nævdal.

Vår hovedbase er i Skien og her trener og utruster vi mennesker som kan bringe evangeliet ut til vår nasjon. Vi vet at Frelsen gjelder alle mennesker og arbeider for at flest mulig skal høre og komme til tro på Jesus.

Vi har også en avdeling i Rjukan hvor vi har arbeidet i seks år. Her har arbeidet hovedsakelig hatt med invandrere å gjøre. Den tidligere Filadelfia Pinsemenighet var brennede engasjert i misjon, og i disse dager ser vi at det de har sådd ut får vi nå høste frukt av.

Mennesker fra mange nasjoner har kommet til Rjukan og blitt en del av menigheten der. I gjennom menigehten i Rjukan har mange blitt frelst og utrustet til tjeneste i Guds Rike. Og ut fra menigheten har de etablert seg mange steder rundt om i Norge. Der er de til stor velsignelse for det stedet de bor på.

Vi har arbeidet for å bringe evangeliet til verdens fattigste land. Sierra Leone er slik plass der vi har vært med å etablere flere menigheter. Dette skjer i samarbeid med Erik og Aina Warner som har arbeidet der i en årrekke.

Hvor arbeider vi.

Ett glimt fra vårt tv arbeid. Her gjør vi opptak av ett møte. Foto Geir Nævdal.

Vi er en menighet i vekst og utvikling midt i hjertet av Grenland. Vi tror på legedom og befrielse fra alt som hindrer oss i å leve fullt ut sammen med Jesus. Vi er en trosfrisk forsamling med stor åndelig takhøyde.

Vi forkynner med stor frimodighet om Jesus og det Han døde for og er overbevist om at vi er som Han er i denne verden.

Gud har en unik plan for hver enkelt av oss. Derfor legger vi sterkt vekt på at mennesker skal oppdage det enorme potensiale som Gud har lagt ned i oss.

Vi er Guds menighet og hver enkelt er en viktig del av den.

Pastor Bjørn Thore Friberg

Børn Thore Friberg har vært pastor i Grenland kristne senter siden 1992 og på fulltid siden 1997.

Han brenner for at Skien, Grenland og Norge skal fovandles. Han er også aktiv i Holy Riders.